AAS-Heerhugowaard

Het atelier voor persoonlijke ontwikkeling, innerlijk welzijn en energetische behandelingen.

Mijn verhaal

Hoe is AAS-Creativity tot stand gekomen.

Een nieuwe manier van leven.

Kiezen voor je gevoel.
Door het leven heen worden je heel wat lessen aangeboden. Dat wil niet zeggen dat je ze herkend en erkend. Ik deed dat in ieder geval niet.
Hoe zag mijn leven er tot dan toe uit. Mijn echtgenoot en broer hadden een tuinderij. samen met 
mijn echtgenoot hadden wij ons gezin en ik had daarbij mijn eigen werk.
Druk zat weinig tijd voor mijzelf.

Maar ja dat schrijf ik nu wel maar dat is het excuus die we maar al te graag gebruiken want als je wilt is er altijd een moment op de dag waarin je even stil kunt staan bij je zelf je even af te vragen wat voel ik, hoe voel ik mij, wat doet het met mij?

Maar zoals velen deed ik dat niet! Opgeëist(ik liet mij opeisen) door allerlei zaken die het gezin, met zich meebracht. Hier en daar kwamen er wat barsten in mijn leven.Ik viel op mijn werk brak mijn enkelbanden en kwam tot stilstand. Poging 1 van het leven om mij te laten stil staan en te voelen wat ik moest voelen.
Maar na wat nadeken en een nieuwe baan vloog ik weer alle kanten op. Zonder bij mijzelf stil te staan.
Mij eigen gevoelens negerend, hoewel dit zijn tol eiste en zich uiten in gemopper, niet tevreden zijn, steeds nieuwe dingen willen, snel verveeld en vooral veel snoepen en eten ten slotte moet je alles met eten verwerken of vieren.
Herkenbaar? 

Na het verlies van dierbaren raakte het hek van de dam en de controle die ik dacht te hebben viel weg. Helemaal weg. En ik werd depressief. Als kers op de taart raakte mijn enkel opnieuw overbelast was een nieuwe operatie nodig. Tja en die mislukte
en een jaar in een rolstoel volgde.

Het leven dwong mij opnieuw stil te staan en te voelen.
Ik raakte mijn baan kwijt en wilde nog steeds niet echt voelen ik viel steeds dieper en dieper in de put.

Ik ontdekte dat ik dankzij meditatie, muziek en mijn creativiteit kon uiten op het canvas. Het werd mijn manier van uiten, doorleven, verwerken en loslaten. Creating Balance was geboren. Rauwe emoties werden doorleeft en getransporteerd naar het doek ik kon mijn gevoel uiten emoties als boos,bedroefd(verdriet), bang en blij verwoorden in kleur en met vormen. Heerlijk ik raakte vrij. Energie begon te stromen.
Ik kwam weer in contact met mijn gevoel en herkende mijn ware zelf.
Wie ik in wezen was.

Op een later tijdstip heb ik ontdekt hoe ontspannend zentangle werkt dit het ik door het te verbinden aan thema's verwerkt tot de cursus Art to Relax.


Geleerd van mijn ervaring leef ik nu vanuit mijn hart en kies ik voor mijn gevoel

Nu is het tijd voor iets nieuws, binnen AAS-Creativity. Het Creatief Consult.
Jij gaat aan de hand van jouw vraagstuk een werkstuk met inkt maken.
De vormen en kleuren hebben een speciale betekenis en ik kan jou daar meer over vertellen.
Ook kunnen we aan de hand van deze en een andere techniek met kleuren vaststellen, wat jij beleeft en waar jij behoefte aan hebt dit kan je ook ondersteunen met kleur en kristallen dit is binnenkort mogelijk bij AAS-Creativity.